Bejelentés


Növeld céged árrését! Ismerd meg a Kínai piacot!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

BEMUTATKOZÁS:

Cégünk segít a Magyar vállalkozásoknak megtalálni a számukra lehető legjobb beszerzési forrásokat. Felhasználjuk az egész világon kialakított kapcsolat rendszerünket. Külföldön található ügynökségeink, több tíz éves kereskedelmi és helyi tapasztalattal kutatja fel a kívánt termék legmegfelelőbb beszerzési forrását.
Az érdeklődőnek nem kell mást tennie, mint e-mailben elküldeni a keresendő termék pontos nevét, minőségi kategóriáját, estlegesen egy cél árat, amelyet el kell érnünk. Az ajánlatokat illetve a termékhez tartozó minőségi dokumentációkat e-mailen továbbítjuk. Amennyiben létrejön a megállapodás, cégünk megbízás alapján beszállítja a terméket a megbízó raktárába, vámkezeléssel, szállítmányozással együtt.
Amennyiben a megbízó erre igényt tart.

A Magyar vállalkozások többsége, Kínai gyártás felé nyitott a leginkább. Érthető, hiszen a Kínai gazdaság erőteljes növekedése az Európai piac felé jelentősen csökkentheti beszerzési árainkat, vagy alapanyagaink költségét.
Tévhit, hogy Kínában csak alacsony minőségű termékeket gyártanak. Kína gazdasága és szolgálat készsége a vásárlók felé igen nagy. Bármilyen minőséget képesek legyártani, kedvező áron. A minőséget a megbízó határozza meg. Legyen az luxus kategória, vagy annak ellenkezője.
Biztosak lehetünk abban, hogy azt fogjuk kapni, amit megrendeltünk, viszont az árakban jelentős különbség lesz látható.
Ez sajnos az Európai gazdasági helyzetben nagyon fontossá vált. A vásárlók többsége az árak alapján dönt. Ha az alacsony ár, egy jó minőséggel is társul, akkor biztosak lehetünk sikerünkben, vagy éppen talpon maradásunkban.

Az ajánlatkérés kötelezettségekkel nem jár!Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!